KBO Muziekmiddag op 19 oktober

Op donderdagmiddag 19 oktober zal weer een activiteit plaats vinden voor de leden van de KBO van Reutum en Haarle Het is een muziekmiddag met als thema Tiroler feest.

Zangeressen Ans en Hermien zullen verschillende soorten muziek ten gehore brengen. Hun repertoire beslaat Tiroler, Duitse, Engelse en Nederlandse liederen. Kortom een en al gezelligheid waarbij de polonaise, een hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken mogen. U wordt om 14:30 uur verwacht bij restaurant de Molenberg waar de koffie voor u klaar staat.

De eigen bijdrage voor deze middag is €10,- per persoon.

Mocht je geen vervoer hebben laat het even weten bij een van de bestuurleden. Wel willen ze bij de Molenberg graag weten met hoeveel mensen we komen dus opgave hiervoor is wel noodzakelijk. Dit kan tot 12 oktober bij Marga Nijhuis 670473 of 0612540863 of Ine Viskaal 364786 of 0634618060.

48 leden hebben zich tijdens de vorige activiteit al aangemeld. Een aantal waar we natuurlijk al erg blij mee zijn. Deze leden hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Mocht je al aangemeld hebben en toch verhinderd zijn zou je dan zo vriendelijk willen zijn om dit door te geven. Zo komen wij en jullie niet voor onnodige kosten te staan.

Op donderdagmiddag 5 oktober beginnen we ook weer met de fiets- en spelletjes middag. We starten om 14:30 uur met koffie in het kultuurhoes. Je kunt mee een route fietsen en er kan jeu de boules of een andere spelletje gespeeld worden. Ook nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom om aan te sluiten. Wees welkom allemaal!

KBO (Katholieke Bond voor Ouderen)

Hennie Deterink

0655177591 henniedeterink@gmail.com