BLS/AED herhalingstrainingen

18 en 19 maart 2022 worden weer de jaarlijkse BLS/AED herhalingstrainingen gegeven aan een kleine 60 cursisten uit Reutum en Haarle. De deelnemers hebben inmiddels per mail de uitnodiging en de groepsindeling ontvangen. Mocht je de mail niet hebben ontvangen maar wel tot de groep cursisten behoren of andere vragen hebben, neem dan zsm contact op met de werkgroep AED via aedreutum@gmail.com of telefonisch via 06 - 54790267.

De AED werkgroep organiseert onder (financiële) verantwoordelijkheid van de dorpsraad reeds meer dan 10 jaar de hierboven genoemde herhalingstrainingen (en basistrainingen) met registratie in het landelijke oproepsysteem HartslagNu. De trainingen worden gegeven door instructeurs van een erkend BHV opleidingsinstituut. In Reutum wordt deze verzorgd door Twente BHV.

Elke dag krijgen 40 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten een reanimatie start en een AED aansluit. Als elke minuut telt, is snelle hulp van levensbelang. Ook jij kunt helpen! En wordt een zogenaamde burgerhulpverlener. Daarom wordt er weer een BLS/AED basiscursus georganiseerd op donderdag 21 april 2022 in het Kultuurhoes, aanvang 19.00 uur. Heb je hiervoor belangstelling of vragen hierover neem dan contact op via aedreutum@gmail.com of via 06 - 54790267

AED werkgroep

Jan Steggink

0654790267 aedreutum@gmail.com