Bezoek buffelfarm op 18 april

Zoals vermeld staat op 18 april weer een activiteit op het programma. We gaan deze keer op bezoek bij de buffelfarm in Noord Deurningen. Voor zowel de heren als dames is het interessant om hier rond te kijken en naderhand in het winkeltje rond te neuzen. Hier is van alles te koop wat met de buffels van doen heeft.

We gaan er met auto’s naar toe. Jullie worden om 14:00 uur op de parkeerplaats bij Bays verwacht waarna we gezamenlijk naar de buffelfarm rijden. De eigen bijdrage is voor deze middag € 12,-. Dit is voor de kosten van een rondleiding, koffie met cake en een kaasproeverij. Heb je geen vervoer dan is ophalen en thuisbrengen een mogelijkheid. Laat het weten bij een van de bestuursleden.

Wel willen ze bij de buffelfarm graag weten met hoeveel mensen we komen dus opgave hiervoor is wel noodzakelijk. Voor het aantal aanmeldingen moeten we ook betalen dus laten we hier allemaal rekening mee houden zodat we niet voor onnodige kosten komen te staan. Had je jezelf al aangemeld en kun je toch niet meld je dan aub ook weer af.

Aanmelden kan tot maandag 15 april bij Gerrie Samsen 0634345482 of Marga Nijhuis 670473 of 0612540863.

Wees welkom allemaal!

KBO (Katholieke Bond voor Ouderen)

Hennie Deterink

0655177591 henniedeterink@gmail.com