Alle collectes in één keer

Op 29 maart 2023 is de Stichting Goede Doelen Week Reutum en Haarle opgericht. De Goede Doelen Week is een initiatief waarbij er één week - voor alle hieronder genoemde goede doelen tegelijk - wordt gecollecteerd.

Hoe werkt het?

Er doen 12 goede doelen mee. Dit zijn: Alzheimer Nederland, Brandwondenstichting, EpilepsieNL, HandicapNL, Hartstichting, Hersenstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Maag Lever Darm Stichting, Nierstichting, Prinses Beatrix Spierfonds en Reuma Nederland. In de week voorafgaand aan de collecteweek wordt er op ieder adres een envelop met een donatielijst bezorgd. U vult de lijst in en doet deze in de (gesloten) envelop. In de collecteweek die gehouden zal worden van 10 t/m 16 september 2023 wordt de envelop weer opgehaald. Betaling van het door u aangegeven bedrag is mogelijk op drie manieren:

  • contant
  • via een bankoverschrijving
  • via een QR-code die op de donatielijst is vermeld.

Waarom een Goede Doelen Week?

De Goede Doelen Week is in het leven geroepen om een aantal redenen. Er vallen steeds meer collectanten uit en het wordt steeds moeilijker om aan nieuwe collectanten te komen. Mensen werken overdag, doen steeds vaker ’s avonds de deur niet meer open, hebben geen contant geld meer in huis. Kortom er moest iets nieuws gebeuren… In navolging van diverse plaatsen in de omgeving hopen we de Goede Doelen Week ook in Reutum en Haarle tot een succes te maken!

ANBI-status

De Stichting Goede Doelen Week Reutum en Haarle heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat u hiermee rekening kunt houden bij het invullen van uw belastingaangifteformulier.

Stichting Goede Doelen Week Reutum en Haarle

Agnes Booyink

0541670264 gdwreutumenhaarle@gmail.com