9e editie van de Dom Verdan Loop!

Op zondag 25 juni kunnen hardlopers en wandelaars zich weer verheugen op de jaarlijkse Dom Verdan Loop. Het evenement, dat zijn 9e editie beleeft, staat bekend om de vroege start, de prachtige glooiende routes tussen Reutum en Vasse, en het heerlijke ontbijtbuffet.

Een breed aanbod aan afstanden

De Dom Verdan Loop biedt zowel hardlopers als wandelaars diverse afstanden om aan deel te nemen. Hardlopers kunnen kiezen uit de Rusttheater 5 km, Kamphuis 10 km en Schildersbedrijf Deterink halve marathon. Alle routes voeren door het glooiende landschap tussen Reutum en Vasse. Ook kinderen kunnen deelnemen aan de Bouwbedrijf Steggink Kidsrun en maken kans op mooie bekers.

Nieuwe starttijd voor de Halve Marathon

Een belangrijke verandering dit jaar is de starttijd van de Halve Marathon. Ilse ter Haar, voorzitter van het evenement, licht toe: "Dit jaar start de Halve Marathon om 08:30 uur! Voorheen begon de halve marathon om 10:00 uur. Met deze aanpassing kunnen de hardlopers tijdens de wedstrijd genieten van een koelere temperatuur en aansluitend genieten van het ontbijtbuffet op een bruisend 'Kuierplein'! De starttijden van de Kids Run verschuiven ook iets door deze wijziging."

Deterink Financieel Advies al 5 edities hoofdsponsor

Deterink Financieel Advies is sinds 2017 de trotse hoofdsponsor van de Dom Verdan Loop. "Voor ons is het van groot belang dat mensen in beweging blijven," aldus Jean Paul Deterink, eigenaar van Deterink Financieel Advies. "Dit evenement biedt ons de mogelijkheid om daaraan bij te dragen." Helaas kon de Dom Verdan Loop in 2020 en 2021 niet plaatsvinden vanwege de Covid-19-pandemie.

Ilse ter Haar: “Met trots kunnen we mededelen dat Deterink Financieel Advies al 5 edities de gewaardeerde hoofdsponsor is van de Dom Verdan Loop. We zijn enorm dankbaar voor hun steun en betrokkenheid bij het evenement. Als organisatie waarderen we de langdurige samenwerking met Deterink Financieel Advies, die ons in staat stelt om elk jaar weer een evenement neer te zetten zowel deelnemers als toeschouwers van kunnen genieten.”

Ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein'

Naast het vroege aanvangsuur biedt de Dom Verdan Loop nog een uniek aspect dat in een grote behoefte voorziet: het uitgebreide ontbijtbuffet op 'Het Kuierplein'. Bij inschrijving voor één van de afstanden heb je recht op deelname aan het 'lopend' ontbijtbuffet. Na het voltooien van je sportieve prestatie is dit de perfecte gelegenheid om nog even gezellig na te praten met 'oude bekenden' of met degene met wie je zojuist de finish bent gepasseerd. Als hoofdsponsor zal Deterink Financieel Advies zowel de deelnemers als toeschouwers voorzien van een smakelijk bakje koffie tijdens het ontbijtbuffet.

WILD bijzonder vissen afstandsponsor van de Dom Verdan Wandeltocht

Dit jaar wordt de Dom Verdan Wandeltocht gesponsord door WILD bijzonder vissen. Er is dit jaar weer een prachtige wandelroute van ongeveer tien kilometer uitgezet in het schilderachtige buitengebied van Reutum. Deelnemers kunnen tussen 07:05 uur en 08:30 uur hun deelnamebewijs ophalen en/of ter plaatse inschrijven bij het Kultuurhoes Reutum en starten met de wandeling. Met deelnamebewijs geeft tevens toegang tot het Dom Verdan ontbijtbuffet. Een speciale verrassing dit jaar is dat de pauzepost plaatsvindt bij het viswater van WILD bijzonder vissen.

Inschrijving geopend tot en met 11 juni

Ben jij een fanatieke hardloper of een enthousiaste wandelaar op zoek naar een unieke ervaring? Schrijf je dan nu in voor de Dom Verdan Loop 2023! Deelname aan de Dom Verdan Loop is alleen mogelijk via voorinschrijving en van de voorinschrijving kan gebruik worden gemaakt tot en met zondag 11 juni. Wandelaars kunnen ook ter plaatse gebruikmaken van na-inschrijving en zich melden bij het Kultuurhoes Reutum tussen 07:05 uur en 08:30 uur.

Vroege start!

  • Kamphuis 10 km – starttijd: 07:00
  • Schildersbedrijf Deterink 21,1 km – starttijd: 08:30
  • Het Rusttheater 5 km – starttijd: 09:00
  • Tussen 11:05 en 12:00 – start afstanden Bouwbedrijf Steggink Kidsrun
  • Wild bijzonder vissen 10 km wandelen - start tussen 07:05 en 8:30

Startnummers zijn uiterlijk een kwartier voor de starttijd op te halen buiten bij het Kultuurhoes Reutum aan de Kerkstraat 77 in Reutum. Na de inspanning staat er voor alle deelnemers een ontbijtbuffet klaar!

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op de website van de Dom Verdan Loop: www.domverdan.nl.